fbpx
Connect with us

חדשות

תושבי קליפורניה? מארחים הקיץ בני משפחה מהארץ? את הדיל הזה של דיסנילנד באנהיים אסור לכם להחמיץ

Published

on

דיסנילנד מחזירה את הצעות מוזלות לכרטיסים מרובי ימים לתושבי קליפורניה באמצע הקיץ – בדיוק כשהילדים יוצאים מבית הספר ועונת החופשות נכנסת להילוך גבוה.

החל מיום שלישי, 6 ביוני, תושבי קליפורניה יכולים לרכוש כרטיסים לפארק בודד של 249 דולר לשלושה ימים המאפשרים גישה לדיסנילנד או לפארק דיסני קליפורניה  אדוונצ'ר בימי חול או 299 דולר כרטיסים לשלושה ימים טובים גם בסופי שבוע.

זו עסקה משתלמת למדי לכרטיסים היקרים בדרך כלל, כאשר הכרטיסים בימי חול עולים $83 ליום וכרטיסי סוף השבוע בעלות של $100 ליום. לשם השוואה, הכרטיס ליום אחד במחיר הנמוך ביותר עולה 104 דולר בעוד שהכרטיסים במחיר הגבוה ביותר עולים 179 דולר.

דיסנילנד מציעה בדרך כלל הנחות לתושבי דרום קליפורניה בדיוק כאשר קישוטי חג המולד מוגנים לעונה נוספת וחודשי החורף האיטיים יותר מתחילים. אבל לאחר סגירת המגיפה, דיסנילנד החלה להציע הנחות בעונת שיא הקיץ והפכה את העסקאות לזמינות לכל תושבי קליפורניה – לא רק לתושבי SoCal.

יש לבצע הזמנות מראש כדי להשתמש בכרטיסי ההנחה. הכרטיסים בימי חול טובים בימי שני עד חמישי. כרטיסי סוף השבוע טובים שבעה ימים בשבוע. ניתן להשתמש בכרטיסים לשלושה ימים בימים לא רצופים.

ניתן לממש את כרטיסי ההנחה בקליפורניה לשנת 2023 מיום שלישי השבוע עד 28 בספטמבר. את כרטיסי ההנחה ניתן לרכוש ב-disneyland.com או בטלפון 866-572-7321.

לחץ להגיב

Leave a Reply

האימייל לא יוצג באתר.

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

Featured

טראמפ בקליפורניה: העשירים בבוורלי הילס מסריחים כי המדינה מגבילה להם את זמן המקלחת… אם ביידן יישאר נשיא – אמריקה תמות

Published

on

הנשיא לשעבר דונאלנד טראמפ נאם בסוף השבוע בכנס של המפלגה הרפובליקנית באנהיים, דרום קליפורניה, והתייחס למאבק בפשיעה באמריקה ולמירוץ מול הנשיא הדמוקרטי ג'ו ביידן. טראמפ אמנם טרם הבטיח את המועמדות הרפובליקנית בבחירות לנשיאות 2024, אך כרגע מוביל על יריביו בפער עצום. 

בנאום הזהיר טראמפ שאם ביידן יישאר נשיא "המדינה הזאת תמות", ובנוסף לעג ליריבו וחיקה אותו על הבמה. נאומו של טראמפ היה יומיים אחרי שבספריית רייגן בסימי וואלי נערך  עימות בין המועמדים הרפובליקניים בפריימריז . כמו בעימות הקודם, גם הפעם טראמפ לא התייצב. 

בזמן ביקורו של הנשיא לשעבר בקליפורניה ניסו מחוקקים רפובליקנים שתומכים בו להשבית את הממשל הפדרלי בוושינגטון ולמנוע את אישור התקציב, אך לבסוף לא צלחו במשימתם.

טראמפ אמר לקהל באנהיים כי אם הוא ייבחר לנשיא, ויחזור לבית הלבן, המשטרה בארה"ב תקבל הוראה לירות בשודדים. לשיטתו, בעקבות הצעד הזה אמריקה "תהיה תוך יום אחד מקום שונה לחלוטין. הם חייבים להיענש על הגניבה וההרס, ועל החרבת המדינה שלנו". 

על רקע העלייה במקרי הרצח ובפשיעה האלימה בקליפורניה אמר טראמפ למשתתפים בכנס הרפובליקני: "אנחנו נעצור מיד את כל הגניבות והביזה. מאוד פשוט: אם אתה שודד חנות אתה צריך לצפות שיירו בך כשאתה עוזב את החנות". הוא קיבל תשואות מהקהל על דבריו. 

סוכנות הידיעות AP ציינה שבשעה שאמירות רבות שהשמיע טראמפ בעצרת המפלגה הרפובליקנית באנהיים הן עמדות מוכרות של הנשיא לשעבר, הקריאה לפתוח באש לעבר פושעים מהווה הסלמה במסרים שהשמיע בנוגע למאבק בפשיעה. הצהרות לוחמניות שכאלה מתקבלות היטב ב"בייס" שלו, אך לא ברור מה תהיה השפעתן על מצביעים שלא נוטים בבירור לטובת אחת המפלגות הגדולות.  

בכנס הרפובליקני באנהיים חזר טראמפ על הטענה השקרית שבחירות 2020 נגנבו ממנו. הוא השמיע טענה שקרית נוספת, כשאמר שתושביה העשירים של בוורלי הילס "מסריחים" בגלל שקליפורניה הטילה הגבלות על משך המקלחת שלהם, בשל מצוקת מים שקיימת במדינה. 

"הם משלמים מיסים של מיליוני דולרים. כשהם מתקלחים אומרים להם להזדרז, ושמותר להם להשתמש רק בכמות קטנה של מים. לכן האנשים העשירים מבוורלי הילס, בדרך כלל, לא מריחים כל-כך טוב. אבל זה נכפה עליהם". בניגוד לדבריו קליפורניה לא מגבילה את צריכת המים בבתים. בתקופות בצורת היא מגבילה את השימוש במים מחוץ לבתים – למשל למטרות השקייה. 

קליפורניה היא מדינה דמוקרטית מובהקת, והסיכויים של כל מועמד רפובליקני לנשיאות לנצח בקליפורניה ולגרוף את האלקטורים שלה קלושים. עם זאת, לקליפורניה יש תפקיד חשוב בפריימריז הרפובליקניים שייפתחו בינואר, וניצחון בה יקרב את טראמפ להבטחת המועמדות. סקר שפורסם השבוע הראה שבקרב בעלי זכות ההצבעה בפריימריז הרפובליקניים, טראמפ מקבל כמעט 50 אחוזי תמיכה. במקום השני, הרחק מאחור, נמצא מושל פלורידה רון דסנטיס נמצא עם 14%.

"קליפורניה הייתה בעבר סמל לשגשוג וליצירתיות האמריקאית, אך הפכה לסמל שקיעתה של האומה שלנו. זו כבר לא מדינה מובילה, זו מזבלה. העולם זורק לקליפורניה אסירים, מחבלים וחולי נפש", אמר טראמפ לקהל. "עם התמיכה שלכם נתגבר על המתקפות המרושעות של ה'דיפ סטייט' ונסלק את ג'ו ביידן הרמאי מהבית הלבן. הוא הנשיא המושחת ביותר בהיסטוריה שלנו, והנשיא הכי בלתי-כשיר שהיה בהיסטוריה שלנו. המדינה הזאת תמות אם ניאלץ לעבור עוד ארבע שנים עם האיש הזה". 

המשך לקרוא

הפייסבוק שלנו

הירשם לניוזלטר שלנו

Featured2 שבועות ago

חשד: רוצח סדרתי בדאון טאון לוס אנג'לס לאחר ששתי דוגמניות נמצאו תוך שבוע ללא רוח חיים בדירות יוקרה

Featured4 שבועות ago

הרצח שמעזע את לוס אנג'לס: בני זוג הוצאו להורג במכוניתם במגרש חניה – כשהתינוק בן השנה שלהם במושב האחורי

Featured4 שבועות ago

ישראלים בין עשרות האלפים שנלכדו בפסטיבל ׳ברנינג מן׳ בנבאדה אחרי שכמות גשם של חודשיים ירדה ביממה אחת

Featured3 שבועות ago

הטרנד החדש בלוס אנג'לס: מנצלים את משבר הדיור ומשכירים קרוואנים למשפחות של הומלסים

Featured4 שבועות ago

דודי אזולאי הפיק והזמר ישי ריבו עשה היסטוריה בהופעה בפני 15 אלף מעריצים במדיסון סקוור גארדן

Featured4 שבועות ago

קלאבסס: גנב בקבוק בשווי 1,000 דולר לאחר מאבק  עם עובד חנות המשקאות האלכוהוליים. צפו בסרטון

Featured4 שבועות ago

קניה ווסט בקאמבק שערורייתי: מציג שיר אנטישמי חדש בשם "ישראל" על "ניגר-מוזס" ומפגש עם השטן 

Featured4 שבועות ago

היקום אוהב פעולות! כך ספיר שוקרון מלמדת אנשי מכירות מקצוע לחיים, הגשמה עצמית והגדלת תודעת השפע

כתבות שבועיות