fbpx
Connect with us

Featured

פחד מיום הבחירות: חנויות בבוורלי הילס ומלרוז אוטמות את חלונות הראווה

Published

on

משטרת בוורלי הילס תוציא 4.8 מיליון דולר בכדי להגביר את ביטחונה לקראת תסיסה אזרחית אפשרית לאחר יום הבחירות.

הכסף מושקע להשכרת שתי חברות אבטחה פרטיות חמושות במלואן וכן להביא קצינים מסנטה פאולה לאזור.

בסוף השבוע שעבר, כמה עסקים החלו לעלות לחנויות שלהם בציפייה לאלימות שיכולה לבוא מהבחירות.

רודיאו דרייב המפורסם ייסגר והמשטרה תהיה בכוננות טקטית להתכונן לכל מחאה או ביזה.

"אתה הולך לראות אותם במוצבים קבועים עם ראות גבוהה, דומים מאוד למה שעשינו עם המשמר הלאומי ביוני. ואתה גם הולך לראות אותם בסיורים מכוונים, באמת מחפש אזורים שהושפעו קודם לכן, "אמר עוזר משטרת בוורלי הילס, מרק קופווד.

החל מיום שבת המשטרה תיכנס לכוננות טקטית, כלומר 12 שעות בחופש 12 שעות ללא חופש מותר.

זה ילך אחד עד אחרי הבחירות. החל מיום שני תוגבל התנועה ברודיאו דרייב וביום הבחירות התנועה תיסגר למכוניות והולכי רגל.

Featured

שרה ומסתבכת: הזמרת הקולומביאנית מואשמת בהעלמת מס במיליוני דולרים

Published

on

הזמרת הקולומביאנית שאקירה מואשמת בהעלמת מסים בגובה של 6.7 מיליון יורו (7.1 מיליון דולר) על הכנסותיה בשנת 2018, כך דווח בתקשורת האמריקאית. 


על פי החשד, שאקירה השתמשה בחברת offshore שבסיסה במקלט מס כדי להימנע מתשלום המס, כך אמרו התובעים בברצלונה בהצהרה. הזמרת קיבלה את הודעה על ההאשמות במיאמי, שם היא מתגוררת. 

שאקירה כבר אמורה להישפט בברצלונה ב-20 בנובמבר בתיק אחר. במקרה זה, התובעים טוענים שהיא לא שילמה 14.5 מיליון יורו (15.4 מיליון דולר) של מסים. התובעים בברצלונה טענו שהזמרת בילתה יותר ממחצית מתקופת 2012-2014 בספרד ולכן הייתה צריכה לשלם מסים במדינה, למרות שמקום מגוריה הרשמי היה באיי בהאמה.

פקידי מס ספרדים פתחו את התיק האחרון נגד שאקירה ביולי האחרון. לאחר עיון בראיות שנאספו במהלך החודשיים האחרונים, החליטו התובעים להגיש כתב אישום. לא נקבע תאריך למשפט. מטעם האמנית נמסר כי היא "פעלה תמיד בהתאם לחוק ובעצת יועציה הפיננסיים".

כזכור, שאקירה, ששמה המלא הוא שאקירה איזבל מברק ריפול, מקושרת לספרד מאז שהחלה לצאת עם שחקן הכדורגל הפורש ג'רארד פיקה. בני הזוג, להם שני ילדים, חיו יחד בברצלונה עד לשנה שעברה, אז סיימו את מערכת היחסים בת 11 השנים שלהם.

רשויות המס בספרד פצחו בעשור האחרון בבדיקות מס בכוכבי כדורגל כמו ליונל מסי וכריסטיאנו רונאלדו על כך שלא שילמו את מלוא התשלום שלהם במיסים. אותם שחקנים נמצאו אשמים בהעלמת מס אך נמנעו ממאסר הודות להוראה המאפשרת לשופט לוותר על עונשים של פחות משנתיים לעבריינים ראשונים.

המשך לקרוא

הפייסבוק שלנו

הירשם לניוזלטר שלנו

Featuredשבוע 1 ago

חשד: רוצח סדרתי בדאון טאון לוס אנג'לס לאחר ששתי דוגמניות נמצאו תוך שבוע ללא רוח חיים בדירות יוקרה

Featured4 שבועות ago

עוזרת בית התחבאה עם תינוק בחדר האמבטיה לאחר שגברים רעולי פנים ניסו לפרוץ לבית בפיקו-רוברטסון. צפו בסרטון

Featured3 שבועות ago

הרצח שמעזע את לוס אנג'לס: בני זוג הוצאו להורג במכוניתם במגרש חניה – כשהתינוק בן השנה שלהם במושב האחורי

Featured3 שבועות ago

ישראלים בין עשרות האלפים שנלכדו בפסטיבל ׳ברנינג מן׳ בנבאדה אחרי שכמות גשם של חודשיים ירדה ביממה אחת

Featured4 שבועות ago

סינגלס בלוס אנג'לס? זה הסכום המינימלי שתצטרכו להרוויח בשנה כדי לחיות בנוחות בקליפורניה 

Featured3 שבועות ago

הטרנד החדש בלוס אנג'לס: מנצלים את משבר הדיור ומשכירים קרוואנים למשפחות של הומלסים

Featured3 שבועות ago

דודי אזולאי הפיק והזמר ישי ריבו עשה היסטוריה בהופעה בפני 15 אלף מעריצים במדיסון סקוור גארדן

Featured3 שבועות ago

קלאבסס: גנב בקבוק בשווי 1,000 דולר לאחר מאבק  עם עובד חנות המשקאות האלכוהוליים. צפו בסרטון

כתבות שבועיות