fbpx
Connect with us

Featured

במקביל להופעה בפארק הירקון, אדם לוין מכר נכס בלוס אנג׳לס וגרף 20 מיליון דולר

עסקת מכירת האחוזה בפאסייק פלאסיידס של לוין ורעייתו, הדוגמנית בהאטי פרינסלו, היא השלישית היקרה ביותר שנסגרה השנה בדרום קליפורניה

Published

on

חברי להקת מארון 5 השלימו  באמצע השבוע את סבב ההופעות שלהם בישראל, כשהופיעו בפעם השנייה מול עשרות אלפי אנשים בפארק הירקון שבתל אביב. במקביל להופעות בארץ, אדם לוין, סולן הלהקה, סגר עסקת נדל"ן ענקית בלוס אנג'לס- וגרף לכיסו רווח נקי של 20 מיליון דולר.

לוין בן ה-43 ואשתו הדוגמנית בהאטי פרינסלו (33), רכשו בשנת 2018 אחוזה מפוארת בפאסיפיק פלאסיידס. 31.95 מיליון דולר שילמו השניים על האחוזה, שנקנתה מבן אפלק וג'ניפר גארנר בשנה שהתגרשו. לוין ואשתו התגוררו בנכס הענק בשנים האחרונות, אבל כעת, במקביל להופעות שלו בישראל, השניים מכרו את האחוזה בלא פחות מ-51 מיליון דולר.

עם 20 מיליון דולר רווח נקי, המכירה של לוין ופרינסלו הפכה למכירה השלישית היקרה ביותר שהתקיימה השנה בדרום קליפורניה. הקונים המאושרים, שזהותם נשארה עלומה, יתגוררו באחוזה שעוצבה על ידי האדריכל קליף מיי בשנות השלושים.

מדובר בנכס שכולל מבנה ראשי ומבנה משני, בו יש חדר כושר, סטודיו יוגה, משרדים וחדרי אורחים. בנכס יש גם מגרש כדורסל, מטבחים גדולים ומאובזרים ומגרש חניה ענק, ובסך הכל הוא מתגאה בלא פחות מעשרה חדרי שינה ו-14 חדרי שירותים.

לחץ להגיב

Leave a Reply

האימייל לא יוצג באתר.

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

Featured

אחרי  סערות המאה: שיא היסטורי של שלגים בהרי קליפורניה; אתרי הסקי במאמוט' ישארו פתוחים עד חודש יולי

Published

on

מומחים לחקר האקלים ידברו על שנת השלג של קליפורניה 2022-2023 במשך עשרות שנים.

כשנותרו פחות משבועיים ל"עונה הרטובה" המסורתית, נתונים שנאספו על ידי מחלקת משאבי המים של קליפורניה ביום שלישי הראו חבילת שלג ברחבי המדינה בשיעור מדהים של 225% מהממוצע לתאריך זה (21 במרץ), ו-219% מהממוצע של שנה שלמה. .

סיירה הדרומית, שבה השלג העמוק ביותר, הגיעה ל-277% מהממוצע. חבילת השלג בסיירה המרכזית היא 227% ואזור צפון סיירה/טריניטי הוא 182% מהממוצע, לפי DWR.

אזור סיירה הדרומית צועד הרבה מעל שנת השיא הקודמת של 1982-1983 והסיירה המרכזית לא רחוקה מאחור.

"יש יותר מקביל למי שלג בדרום הסיירה מאשר בכל נקודה מאז שנות החמישים לפחות… וסביר להניח שיותר זמן מזה", אמר דניאל סוויין, מדען אקלים מאוניברסיטת קליפורניה בלוס אנג'לס.

ה-1 באפריל הוא בדרך כלל סוף שנת השלג כשהטמפרטורות מתחילות להתחמם ורווי השלג יורד, אם כי בעונת 1982-83, השלג המשיך להיערם בהרי קליפורניה גם באביב.

סוויין אומר שסערות הנהר האטמוספרי הקר שפוגעות בגולדן סטייט השבוע, ה-12 מאז דצמבר, רק יוסיף לסיכומים ההיסטוריים.

"הסערות השבוע לא הולכות להמיס את חבילת השלג. הם הולכים להוסיף לזה עוד יותר, "אמר סווין. "אנחנו הולכים לראות עוד דברים לבנים על גבי עשרות הרגליים שכבר נפלו במקומות מסוימים."

בעוד שמנהלי המים אינם ששים להכריז על סיום הבצורת באופן רשמי, החורף הרטוב והמושלג הוביל להקלה בהגבלות המים.

בשבוע שעבר, מחוז המים המטרופוליטן של דרום קליפורניה הסיר את הגבלות המים החירום שהשפיעו על כמעט שבעה מיליון בני אדם.

המשך לקרוא

הפייסבוק שלנו

הירשם לניוזלטר שלנו

כתבות שבועיות